La descoberta de Hootsuite.

Encara no coneixes HootSuite? Doncs bé, HootSuite és una aplicació que permet administrar i organitzar, des d’una mateixa web, diferents xarxes socials (Facebook, Twitter, Linjedln, GooglePlus, Instagram, Youtube, Foursquare, entre altres).

Aquest tipus de servei va ser creat per Invoke Media per cobrir les necessitats de gestió de clients i comptes en rets socials que tenien. Al novembre de 2008, l’èxit de l’aplicació va provocar una divisió com empresa startup i al mes de desembre ja es va produir el llançament oficial de HootSuite.

Com a gestor de rets socials, al juliol de 2011 es van comptar 2 milions d’usuaris registrats.

Jo ja m’he registrat. I tu a que esperes?

Miguel (2014). ¿Qué es HootSuite y cuáles son sus funciones?.  Recuperat 12 octubre 2015, des de http://liketazo.com/que-es-hootsuite-y-cuales-son-sus-funciones/

Wikipedia. (2015). Hootsuite. Recuperat 12 octubre 2015, des de https://es.wikipedia.org/wiki/Hootsuite

Wikipedia. (2015). Compañía startup. Recuperat 12 octubre 2015, des de https://es.wikipedia.org/wiki/Compa%C3%B1%C3%ADa_startup

<a rel=”license” href=”http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/”><img alt=”Licencia de Creative Commons” style=”border-width:0″ src=”https://i.creativecommons.org/l/by/4.0/88×31.png&#8221; /></a><br />Este obra está bajo una <a rel=”license” href=”http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/”>licencia de Creative Commons Reconocimiento 4.0 Internacional</a>.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s