Treballem amb els codis QR.

Hem treballat a classe què són els QR, quina utilitat tenen i hem après a crear-los i a descodificar-los. Doncs bé, els QR (codis de resposta ràpida) són mòduls per emmagatzemar informació en una matriu de punts o codis de barres bidimensionals. Aquests mòduls es poden descodificar a través d’un aparell electrònic que disposi d’una aplicació lectora de QR.

Dins de l’educació, aquests mòduls, poden ser de gran utilitat. Per això, en relació al tema 5 de l’assignatura, hem relacionat els codis QR amb l’educació infantil. Tenint en compte el currículum d’Educació Infantil, hem elaborat un projecte amb contingut educatiu tractat amb codis QR.

El projecte que hem elaborat tracta sobre els animals de la granja i és complementari i vivencial per reforçar el contingut que es treballaria prèviament a l’aula.

La nostra proposta es basa en una sortida de tres dies a la Granja-escola de Santa Maria de Palautordera i està adreçada a infants de 5 anys. El projecte consta d’una introducció on es justifica el projecte, els objectius generals d’aquest, les activitats (cadascuna d’elles amb els seus objectius específics, desenvolupament i material necessari) i l’avaluació dels infants.

Ha estat una activitat molt interessant i m’hagués agradat disposar de més temps per poder haver elaborat el projecte més complet i concret.

A continuació adjunto el nostre projecte per si li voleu fer una ullada: http://issuu.com/marionapareracatala/docs/granja_pdf

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s